ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ & ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

Η ομάδα ευαισθητοποίησης κατά των διακρίσεων και του φασισμού, που λειτουργεί στο πλαίσιο της ΕΛΜΕ, καλούμε σε συνάντηση στα Γραφεία της ΕΛΜΕ την Πέμπτη 17-1-2013…στις  7.30 μ.μ σττην ΕΛΜΕ, 2ο Λύκειο Πύργου, για τη συνέχιση της δράσης μας τη νέα χρονιά

Στη συνάντηση αυτή αρχικά θα ασχοληθούμε με την οργάνωση της δουλειάς σε σχέση με έναν από τους στόχους που έχει βάλει η ομάδα, τον εντοπισμό των σημείων στην ύλη των μαθημάτων μας που προσφέρονται για την ευαισθητοποίηση των μαθητών κατά των διακρίσεων και του φασισμού. Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας για όσα μαθήματα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι, προκειμένου να προσδιοριστούν τα σημεία αυτά και να προταθούν, όσο είναι δυνατό, τρόποι επεξεργασίας στην τάξη. Γι’ αυτό καλούμε όσους συναδέλφους θέλουν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια να έρθουν στη συνάντηση.

Επίσης στη συνάντηση επιμορφωμένη στο θέμα συνάδελφος θα μας παρουσιάσει παιχνίδια/ ολιγόλεπτες δράσεις που μπορούν να γίνουν μέσα στην τάξη και βοηθούν τους μαθητές στην κατανόηση με τρόπο ευχάριστο και βιωματικό των διακρίσεων και στην αποδοχή του διαφορετικού, στοιχείου απαραίτητου για την ομαλή λειτουργία μιας σχολικής τάξης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ομαδας κατα Διακρισεων & Φασισμού.docx

Advertisements
This entry was posted in ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ & ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s